Single Blog Title

This is a single blog caption
28 huhtikuu 2016

Uusi haasteryhmä vuosimallia 2016 kokoontuu Helsingissä 22.5. alkaen!

Itselläni jatkuvat opiskelut ja vapaaehtoistyöt Jyväskylässä, mutta ihmiset Helsingissä halusivat polkaista käyntiin uuden 30 pelon päivää -haasteryhmän. Uusi haasteryhmä siis käynnistyy ystävieni Tiina Jalosen ja Vladimir Heiskasen vetämänä. Lue lisää alkavasta haastekuukaudesta täällä.

rules_in_life_by_frogfrosch23-d4jsi5l

MIKÄ?

30 pelon päivää -haasteryhmä, josta saa vertaistukia ja innostusta ja motivaatiota haasteiden ja muutosten tekemiseen omassa elämässä.

MILLOIN?

Joka sunnuntai klo 18-20 alkaen 22.5.-26.6.2016. Ensimmäinen haasteensuorittamispäivä on maantaina 23. toukokuuta ja viimeinen päivä 23. kesäkuuta 2016.

MISSÄ?

Helsingissä. Säästä riippuen joko Kaisaniemen puistossa (aurinkoista/lämmintä) tai Iguana-kahvilassa (sateista/kylmää) osoitteessa Kaisaniemenkatu 3.

Kuva aiemmasta haastekuukausitapaamisesta vuodelta 2015.

Kuva aiemmasta haastekuukausitapaamisesta vuodelta 2015.

KENELLE? 

Kenelle tahansa halukkaalle ihmiselle, joka haluaa haastaa itseään inspiroivassa seurassa ja tavata uusia ihmisiä. Myös kavereita saa tuoda mukaan ryhmään. Ennakkoilmoittautumista tapaamisiin ei vaadita (paitsi ensimmäiseen tapaamiseen) ja tapaamisiin voi osallistua milloin tahansa myös kesken haastekuukautta. Jos konsepti ja ihmiset eivät nappaa, ei tapaamisissa käymistä ole pakko jatkaa. Aiempina kuukausina kokoontumisissa on ollut noin 5-20 ihmistä ja mukaan on mahtunut monenlaisia ihmisiä: nuoria ja aikuisia, työssäkäyviä, opiskelijoita, työttömiä, yrittäjiä, taiteilijoita, kirjailijoita ja muusikoita, maailmanmatkaajia ja vaikka keitä muita.

MITÄ MAKSAA?

Ei mitään, haasteryhmä on osallistujille täysin ilmainen. Jos tapaamiset pidetään kahvilassa sään ollessa heikko, on kahvilasta juoman tai ruuan ostaminen suotavaa.

HeroicKnightKnights'_Kingdom_I_-_Princess_Storm

Jos sinua kiinnostaa osallistua mukaan haastekuukauteen, voit lukea lisää alkavasta haastekuukaudesta täällä. Linkistä löydät myös haasteryhmän vetäjien Tiina Jalosen ja Vladimir Heiskasen numerot – heihin voit olla yhteydessä, jos sinulla on haasteryhmään liittyen jotain kysyttävää. Lue vanhoista haasteryhmistä täältä.

Cute-positive-quotes-wallpaper

PS. Minkälaisia haastekuukausia olen ite viime kuukausina tehnyt?

  • 30 kiitollisuuden päivää  – kirjoita kuukauden ajan joka aamu ja ilta kymmenen asiaa, joista olet kiitollinen.
  • 30 punnerruksen päivää – tee ensimmäisenä päivänä viisi punnerrusta ja kasvata joka päivä punnerrusten määrää viidelle, tee punnerruksia joka päivä kasvava määrä 30 päivän ajan.
  • 30 terveyssmoothien päivää – osta hedelmiä, pakastemarjoja, monia erilaisia siemeniä, proteiinijauhetta ja mehua ja sekoita kaikki raaka-aineet blenderissä, juo lasi smoothieta päivässä kuukauden ajan.
  • 30 kirjoittamisen päivää – kirjoita kirjaa vähintään 200 sanaa päivässä joka päivä kuukauden ajan.

Leave a Reply