Single Blog Title

This is a single blog caption
10 huhtikuu 2016

Yksi punnerrus päivässä

”Ihmisistä, joita tunnen, kaikkein vaikeinta emotionaalisesti/tunnetasolla on niillä, jotka eivät harrasta liikuntaa.”
Joe Rogan

 

Tämä postaus on lyhyt ja kaikki olennainen on kerrottu otsikossa: tee yksi punnerrus päivässä. Jos treenaat jo valmiiksi, tee kaiken treenin lisäksi vielä yksi punnerrus päivässä. Jos et kuntoile ja pidä huolta tästä ainoasta kehosta, joka sinulla on elämässäsi; pidä huolta tästä kehosta, jonka kunnossapito vaikuttaa sinuun myös henkisesti, älä enää stressaa turhaan asiasta.

Siirry pois tietokoneen luota, nouse ylös tuolista, ja tee yksi punnerrus. Jos et voi tehdä punnerrusta nyt, tee se myöhemmin. Mutta tee se tänään, yksi punnerrus, joka polvet maassa tai polvet ilmassa, riippuen lähtötasostasi. Ja tämän jälkeen, ole ylpeä siitä, että teit tämän punnerruksen. Älä vähättele itseäsi tai sitä, että yksi punnerrus olisi vähän. Ole ylpeä siitä, että teit tämän punnerruksen. Jos todella nousit ylös ja punnersit, olen ylpeä sinusta!

pushup

Toista tämä yksi punnerrus huomenna ja ylihuomenna ja joka päivä seuraavan kuukauden ajan. Kuukaudessa olet jo tehnyt 30 punnerrusta, onneksi olkoon. Ehkä seuraavassa kuussa voisit harkita kahden tai vaikka viiden tai kymmenen punnerruksen tekemistä päivssä. Punnerrusten määrällä ei ole niin väliä, tärkeää on, että olet saanut luotua itsellesi uuden tavan.

Mutta vielä ei ole aika miettiä kaikkea tätä. Joko teit yhden punnerruksen?

PS. Jos tunnet olevasi valmis ylimääräiseen haasteeseen, voit myös tutustua nerokkaaseen kaizen-periaatteeseen ja soveltaa sitä punnerruksissa ja elämässä muutenkin.

WtfWWRZTAiUjnzwEbXmFawxJFmhJsEctYCEWe83ilH6x54EpxybHNHFi6VQssQj6

1 Response

Leave a Reply