Single Blog Title

This is a single blog caption
02 marraskuu 2016

30. pelon päivää haasteen 5. tapaamiskerta

Viidennessä uudessa 30 pelon päivää -haasteryhmän tapaamiskerrassa oli mukana 12 ihmistä. Oficina-ravintolassa, jossa tapaaminen järjestettiin, sattui olemaan samaan aikaan käynnissä myös latinotanssi-ilta ja saimmekin kutsuttua pari paikalle saapunutta tanssijaa liittymään seuraamme haasteryhmään hetkeksi aikaa!

Teimme perinteiseen tapaan yleisen esittelykierroksen, jossa kaikille osallistujilla oli kolme minuuttia aikaa esitellä itsensä ja kertoa kuulumisia kuluneesta viikostaan. Ihmisillä oli paljon erilaisia haasteita: osa oli haastanut itseään käymällä uusissa tapahtumissa, osa oli keskittynyt biisien tekemiseen ja musiikin luontiin, osan haasteena oli ollut ajan ottaminen rentoutumiseen (ja siinä sivussa oman tieteellisen tutkimuksen tekeminen). Yksi haastoi itsensä opiskelemaan vähintään kaksi, mielellään kolme, tuntia joka päivä.

Esittelykierros vei tällä kertaa niin paljon aikaa, että millekään muille harjoituksille ei ollut tilaa ja tapaamisen lopussa arvoimme perinteiseen tapaan kaikille oman ns. haasteparin – haasteparit saivat käydä kahdestaan läpi tulevaa viikkoaan ja pohtia millä tavalla he lähtivät itseään haastamaan.

 

Leave a Reply