Single Blog Title

This is a single blog caption
18 lokakuu 2016

30 pelon päivää -haasteen 3. tapaamiskerta

Kolmannella 30 pelon päivää -haastekuukauden tapaamiskerralla 14 ihmistä kokoontui yhteen pohtimaan elämäänsä ja siinä ilmeneviä haasteita. Kävijöitä oli Porista asti! Paikalla oli vanhojen naamojen lisäksi myös uusia ihmisiä ja tapaaminen alkoi perinteisellä esittelykierroksella, joissa kaikilla oli pari minuuttia aikaa esitellä itsensä; vanhat kävijät saivat myös kertoa siitä miten edellinen haasteviikko oli sujunut.

Esittelykierroksen jälkeen oli vuorossa Claudia Altucherin Become an Idea Machine -kirjan ”10 uutta ideaa” -harjoitus. Kaikille jaettiin kynää ja paperia ja kaikki kirjoittivat ylös maksimissaan kymmenen asiaa neljästä eri kategoriasta, aikaa oli kaksi minuuttia per kategoria. Kategoriat olivat:

  • 10 ihmistä, joita voisin muistaa tai auttaa tai joihin voisin ottaa yhteyttä
  • 10 tapahtumaa tai kurssia, joihin haluaisin/voisin kuvitella osallistuvani
  • 10 asiaa, joista voin olla kiitollinen elämässäni

Tähän kaikkeen kului noin tunti, oli vuorossa nopea tauko ja sen jälkeen erään kurssilaisen ehdotuksesta ihmiset lukivat ääneen haluamansa määrän listauksia kategoriasta ”10 tapahtumaa tai kurssia, joihin haluaisin/voisin kuvitella osallistuvani”.

Monilla ihmisillä oli yhteisiä mielenkiinnon kohteita: listattuna oli niin koodausta, meditointia, taistelulajeja, tanssimista (lattaritansseja!), nettisivun/blogin tekemistä, (some-)markkinointia, ja yleistä sosiaalisen median osaamisen oppimista.

Kartoitimme alustavasti mahdollisuutta järjestää tai perustaa jotain omia ryhmiä tai tapaamisia – tähän palataan vielä ensi viikolla – ja haastetapaamisen lopussa arvoimme taas haasteparit, jotka ovat viikon mittaan yhteydessä toisiinsa kannustaen haasteiden suorittamisessa. Haasteparit saivat tutustua toisiinsa ja puhua haasteistaan puolen tunnin ajan, ja näin kolmas haastetapaaminen päättyi.

51hhznz05xl

Leave a Reply