Single Blog Title

This is a single blog caption
01 lokakuu 2016

Uusi 30 pelon päivää -haastekuukausi alkaa!

MITÄ? UUSI 30 PELON PÄIVÄÄ -HAASTEKUUKAUSI

MISSÄ? KAIVOPIHAN OFICINA-RAVINTOLA-KAHVILA-BAARISSA HELSINGISSÄ

MILLOIN? 2.10.-6.11.16, JOKA SUNNUNTAI KLO 19-21, 1. TAPAAMINEN

KENELLE? KAIKILLE HALUKKAILLE, JOILLA HALU HAASTAA ITSEÄÄN JA TAVATA UUSIA IHMISIÄ

MITÄ MAKSAA? ILMAINEN DREAMSPIREN PUOLESTA (KAHVI-/TEEKUPPI MAKSAA 2-3€)

YHTEYSHENKILÖ: OLLI LUKKARI (+35840 573 6274)

PÄIVITYS: LUE 1. HAASTEMIITTITAPAAMISESTA TÄÄLTÄ

Uusi 30 pelon päivää -haastekuukausi on jälleen käynnistymässä Helsingissä sunnuntai-iltana 2. lokakuuta 2016! Viimeiset samaan aikaan pidetyt kaksi haastekuukautta sujuivat hyvin ja uutta haastekuukautta onkin taas kiva alkaa järjestämään. Jos, et tiedä mistä haastekuukausissa on kyse, avaa tekstit edellisten lauseden alleviivattujen linkkien takaa.

Koska en itse pääse kaikkin tuleviin haasteryhmän tapaamisiin, otin yhteyttä Vladimiriin, JevgeniinMikkoon ja Auliin, jotka auttavat minua uusien haasteryhmien vetämisessä. Katsotaan tuleeko nyt kasaan yksi vai kaksi haasteryhmää.

Ennakkoilmoittautumisia ryhmään ei tarvita ja haastetapaamisiin voit tulla mukaan myös kesken kuukautta. Jos tapaamisen nappaavat, voi tulla kaikkiin tapaamisiin mukaan ja ilmoittautua myös seuraavan/seuraavien ryhmien vetäjäksi – haastekuukaudet tuskin tulevat vielä tähän loppumaan! Haastekuukausitapaamiset ovat siis klo 19-21 seuraavina päivinä:

2.10.
9.19.
16.10
23.10
30.10.
6.10

photo-1459445364195-16475050193c

Jos tapaamiseen saavuttuasi huomaat, että haastemiitit eivät ole sinun juttusi, ei tulevin tapaamisiin ole pakko osallistua. Voit tulla tapaamiseen yksin tai kaksin tai vaikka useammankin kaverisi kanssa.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään klo 19-21 Kaivopihan Oficina-ravintolassa osoitteessa Mannerheimintie 5. Paikka sijaitsee Dubliners– ja Virgin Oil -ravintoloiden vieressä. Mahdollisista muutoksista tapaamispaikan suhteen tulen päivittämään Dreamspiren etusivulle. Vanhat osallistujat – huomaathan Dreamspiren uuden tapaamisajankohdan, joka on kello 19-21 aikaisempien ryhmien eri ajankohdan sijaan.

Ajankohdan muutos johtuu edellisen haasteryhmän yhteydessä aloitetusta raharyhmästä, joka tapaa joka toinen sunnuntai, ja jossa opetellaan rahankäytön, budjetoinnin, säästämisen ja sijoittamisen taitoja. Jos tähän ryhmään osallistuminen kiinnostaa, tulee mukaan haastetapaamisiin ja kysy siellä lisää tästä ryhmästä.

motivational_wallpaper_quote_3_by_motivation_heaven-d33pcwp

Jos sinulla on mielessäsi jonkin oman ryhmän/piirin aloittamista, voit ehkä haasteryhmän kautta löytää innokkaita ihmisiä mukaan ryhmääsi. Haastekuukausien historiaan mahtuu lukuisia haasteita: on haettu pääsykokeisiin, perustettu katusoitto- ja improteatteri- ja keskusteluryhmää, työstetty omaa levyä, ja tehty musiikkia ja taidetta. On kirjoitettu kirjoja, osallistuttu uusiin tapahtumiin, pyydetty ihmisiä treffeille, puhuttu omista peloista ja epävarmuuksista ja tehty miljoonaa muuta asiaa.

Miten juuri sinä haluaisit haastaa itseäsi? Mikset tekisi tätä haastamisssa hyvässä ja inspiroivassa ja sinua tukevassa porukassa. Tervetuloa osaksi uutta haasteryhmää! 🙂

Tarvittaessa ja jos sinulla on lisäkysyttävää, voit olla yhteydessä minuun, Olli Lukkariin, numerossa +35840 573 6274.

iguporukka

Kuva vanhasta haastemiitistä.

jäsen2

Kuvia vanhoista haastemiiteistä ja miittien oheistoiminnasta.

motivation-wallpaper-19reddit-inspiration-picture-quote-wallpaper

comfort

Leave a Reply