Single Blog Title

This is a single blog caption
15 kesäkuu 2016

Ilmaisia työskentelytiloja Helsingissä

Haluatko tehdä töitä läppärin kanssa mukavassa työtilassa ja tavata muita aktiivisia ihmisiä? Haluatko tavata ihmisiä, jotka ovat innoissaan maailman muuttamisesta ja jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä uskomiensa asioiden eteen? Haluatko jonkin paikan, jonne voit mennä lukemaan kirjaa tai vain mennä viettämään aikaa? Tätä kaikkea voit kokea ilmaiseksi menemällä (yrittäjähenkisille) ihmisille tarkoitettuihin työtiloihin, joita Helsingistä löytyy.

Helsinki ilmasta nähtynä (kuvalähde: http://walleni.us/content/images/2015/08/lento19.jpg)

Helsinki ilmasta nähtynä (kuvalähde: http://walleni.us/content/images/2015/08/lento19.jpg)

Helsinki Think Company on lähellä Helsingin yliopiston metroasemaa (entinen Kaisaniemi) lähellä oleva ilmaistyöskentelytila. Työskentelytilassa on pöytiä ja tuoleja ja paikan päältä löytyy myös keittiö jääkaappeineen ja helloineen – tilat ovat vierailijoiden vapaassa käytössä. Tutustu ThinkCompanyn sivuihin täällä.

Microsoft Flux on Microsoftin avaama Flux-niminen työtilan Korkeasaarenkadulla Helsingissä. Työtila on vapaa kaikille ja paikan päällä vierailijoille on tarjolla ilmaista kahvia – myös 3D-printtereitä on lupa käyttää. Lue Nyt-liitteen arvio Microsoftin Flux-tilasta täältä ja tutustu Microsoft Fluxin omiin sivuihin täällä.

Lisää ilmaisia kohtaamispaikkoja Helsigistä löydät Päivin peili -blogista. Mitä muuta kuin töitä voit tehdä ilmaisissa kohtaamispaikoissa, siitä voit lukea täällä.

Leave a Reply