Single Blog Title

This is a single blog caption
27 tammikuu 2015

Neljä elämää muuttavaa puhetta

Keräsin neljä suurta viisautta sisältävää videota puheista, jotka resonoivat erittäin kovasti omien uskomusteni kanssa. Uskon, että on parasta kuunnella neuvoja unelmansa toteuttaneilta henkilöiltä kuin henkilöiltä, jotka tuntuvat aina tietävän miten pitäisi tehdä mutteivat itse elä neuvojensa mukaisesti.

Alla olevat puheet ovat videot Applen perustajan Steve Jobsin valmistujaispuhe Stanfordin yliopistossa, Arnold Schwarzenneggerin valmistujaispuhe, koomikko Jim Carreyn valmistujaispuhe Maharishi-yliopistossa ja kooste näyttelijä Will Smithin haastatteluista. Edellä mainittujen henkilöiden viisaat sanat eivät ole turhaa sanahelinää, koska he ovat kaikki saavuttaneet monia unelmiaan ja ylittäneet ne jopa isommin kuin he olisivat ikinä uskoneet.

 

 

Se mikä erottaa menestyjät muista ihmisistä on ajattelutapa ja käyttäytyminen. Menestyjäksi määrittelen henkilön, joka saavuttaa päämääränsä ja pyrkii niitä kohti, vaikka matkan varrella olisi epäonnistumisia. Olen huomannut, että menestyjillä on paljon yhteisiä piirteitä. He uskovat unelmiinsa ja pitkäjänteisesti tekevät töitä saavuttaakseen tavoitteensa. Menestyjät myös ymmärtävät, että täytyy nauttia matkasta kohti päämäärää. Mahdottomiltakin tuntuvat unelmat ovat mahdollisia, jos tarpeeksi yrittää.

 

 

Unelmistaan luopuneita yhdistää moni asia kuten heidän ”realisminsa” siitä mikä on mahdollista ja mikä ei. Unelmistaan luopuneet henkilöt tavoittelevat mieluummin turvallisuutta ja ajautuvat keskinkertaiseen turruttavaan arkielämään. He tekevät päätöksensä pelon vallassa ja näin he negatiivisuudellaan ja pessimismillään houkuttavat elämäänsä kaikkea mitä heidän mielessään pyörii, joka ei ole hyvä asia. Tällä tavalla heille syntyy noidankehä, joka vahvistaa heidän pelon sävyttämää maailmankatsomusta.

Tässä on videot puheista, joissa oleva sanoma voi jopa tarjota uudenlaisia ajattelutapoja pessimisteille ja ohjata heidät takaisin unelmiensa polulle.

 

Arnold Schwarzennegger, 25min

Steve Jobs, 15min

Jim Carrey, 26min

Will Smith, 9min

Leave a Reply