Single Blog Title

This is a single blog caption
16 syyskuu 2013

Olli Lukkari

“Olen 25-vuotias opiskelija. Asun nyt Jyväskylässä, jossa aloitin erityispedagogiikan opiskelut yliopistossa vuonna 2011. Viimeiset kaksi vuotta asuin Helsingissä – ilmoittauduin 2013 poissaolevaksi Jyväskylän yliopistolta ja muutin Helsinkiin kaverini kanssa.

Vuokrasimme omakotitalon, ja etsimme netin kautta sinne kämppiksiä ja asuin tässä kommuunnissa kaksi vuotta kuuden muun kämppiksen kanssa. Perustin Dreamspire-yhdistyksen ja -blogin kommuunissa asumiseni aikaan. Näiden kahden vuoden aikana olin töissä koulunkäyntiavustajana ala-asteella ja opiskelin vuoden ajan Kauniaisten työväenakatemiassa kirjoittamista ja kulttuurituotantoa.

Osa lukijoista ehkä tietää minut Post Our Dreams –unelmablogin pitäjänä tai kesäisen Unelmien tiellä –matkablogin toisena kirjoittajana. Kirjoitan ja luen paljon (kirjavinkkejäni löytyy mm. täältä) ja teen musiikkia (biisejäni löytyy täältä ja täältä). Tykkään myös käydä erilaisissa tapahtumissa – pyörin nyt Jyväskylän yrittäjäpiireissä – ja nautin mm. reivaamisesta. Katson paljon elokuvia (elokuvasuosituksia löytyy mm. täältä) ja teen paljon vapaaehtoistöitä opintojeni ohella.

Tapaan mielelläni uusia ihmisiä ja minua saa pyytää kaikenlaisiin projekteihin ja haastatteluihin mukaan.Minut tavoittaa facebookin kautta tai laittamalla meiliä osoitteeseen olli.lukkari@gmail.com tai soittamalla tai tekstaamalla numeroon 040 573 6274.”

Leave a Reply