Single Blog Title

This is a single blog caption
16 syyskuu 2013

Joona Nuutinen

“Olen vihreään pukeutuva tutkimusmatkailija, muusikko ja yrittäjä. Minulla on suuria unelmia, ja elän unelmiani todeksi. Elämäntehtäväni on luoda merkityksellistä, biomekaanista pop-musiikkia ja esittää sitä valtaville ihmismerille. Unzyme-bändini onkin jo hetken aikaa ollut tämän unelman kiintopiste. Työkseni teen nettisivuja ja verkkokauppoja. Perustin Netura-yritykseni 19-vuotiaana. Yrittäjyydessä eniten arvostan vapautta ja sitä itsetuntoa kohottavaa fiilistä, kun joku on innoissaan saamastaan palvelusta ja vieläpä maksaa laskuni mielellään.

Aikoinaan halusin päästä juttelemaan ihailemieni ihmisten kanssa, ja siitä syntyi idea perustaa Juoni-verkkomedia. Haastatteluhan on aina hyvä tekosyy tapaamisen sopimiseen. Juonen julkaisujen ideana oli alunperin porautua syvälle pinnan alle ja se on yhä Juonen haastatteluiden kantava ajatus. Vuodesta 2007 lähtien olemmekin julkaisseet satoja artikkeleita ja tehneet yli 30 videohaastattelua.

Pyöräilen paljon maastossa ja maanteillä. Matkoillani kuuntelen yleensä voimakastunteista pop-musiikkia merkittävän kokoisista kuulokkeistani. Pysähdyn välillä kuvaamaan erikoisia abstrakteja kuvioita, valoilmiöitä, heijastuksia, pintoja ja muotoja. Ajattelen hyvin visuaalisesti. Nautin maanalaisten ja hylättyjen paikkojen tutkimisesta. Olen käynyt Latviassa vanhoissa sotilastukikohdissa, mm. istumassa Lenin-patsaan leualla, eksynyt maanalaisten tunneleiden kautta keksitehtaaseen ja laulanut valtavassa hylätyssä kaasusäiliössä.

Olen kasvissyöjä ja muutenkin aika hippi. Teknohippi. En ole koskaan käyttänyt mitään päihdettä, enkä tule ikinä käyttämäänkään. Etsin aina seikkailuja. Niitä löytyy joka paikasta. Käytän hyväkseni melko paljon yrittäjän vapautta, ja työskentelen milloin missäkin. Minulla on kaksi asuntoa, Helsingissä ja Jyväskylässä, ja siirränkin työpisteeni usein kaupungista toiseen. Nautin siitä, kun alan tutustua ihmisiin porukassa, josta en tunne entuudestaan ketään. Toivon, että kaikki uskaltaisivat unelmoida ja panostaa omiin unelmiinsa. Perustimme ystävieni kanssa Dreamspire-yhdistyksen unelmamyönteisemmän maailman puolesta. Lähde mukaan elämäsi seikkailuun!”

Leave a Reply